Som un col·lectiu d’arquitectes que desenvolupa projeces d’arquitectura i l’urbanisme apostant per la sostenibilitat, la bioconstrucció, la rehabilitació, els nous models d’accés a l’habitatge i la participació ciutadana. Preocupats per la realitat actual, i volem potenciar el contacte i el compromís amb els moviments socials.

Creiem en la investigació des d’un punt de vista crític que fa avançar la relació entre l’entorn construït i la societat, i volem defensar els espais que inclouen els nens, la gent gran, les persones amb mobilitat reduïda, etc., amb propostes locals sense contradiccions amb la història i la cultura de la gent, prioritzant la rehabilitació com una actitud de projecte, afavorint les transformacions sense destruccions inútils, i amb una visió entusiasta, creativa i positiva cap al futur.

Busquem alternatives a la forma tradicional de viure la professió amb una organització assembleària i horitzontal, i volem treballar transversalment amb altres disciplines, grups i persones interessades amb el nostre treball, facilitant la seva implicació per a fomentar el coneixement compartit.

https://cvolta.wordpress.com/

Activismo, Arquitectura
Autogestión, Construcción, Participación, Rehabilitación
Ciudad, Okupación, Solares, Vivienda
Curso, Proyectos - Propuestas, Talleres

Noticias de los usuari*s del colectivo

 • 25 Mayo 2017

   

 • 10 Feb 2016

  Presentem el document "CARREGADES DE RAONS" a la campanya ATUREM EL PLA, CONSTRUÏM VALLCARCA. El document ha estat redactat entre Col·lectiu Volta, l'Axiu observatori de Vallcarca i l'Assemblea de Vallcarca. Aquest ordena els arguments sobre la oposició al MPGM2002 de les veïnes de Vallcarca.

  Presentamos el documento CARGADOS DE RAZONES en la campaña ATUREM EL PLA, CONSTRUÏM VALLCARCA. El documento ha sido redactado entre Colectivo Volta, el archiovo observatorio de Vallcarca y la asamblea de Vallcarca. Ordena los argumentos de oposición a la MPGM 2002 de las vecinas de Vallcarca.

 • 29 Ene 2016

  Jornada Reivindicativa per a encentar la campanya #noMPGM per a aturar l'afectació de l'MPGM 2002 a Vallcarca.