CRIDA AACC 2019 MENORCA

Crida a col·lectius i persones interessades en la construcció participativa de l'entorn.

Imagen de aatomic

28 Mayo 2019
Por aatomic

El col·lectiu artístic Aatomic Lab presenta la Convocatòria de projectes per participar en la XII Trobada Internacional d' Arquitecturas Colectivas.net en setembre de 2019 a les illes.

Amb la intenció de promoure i motivar la participació de creadores i col·lectius de Menorca en la XII edició de la Trobada Internacional d'Arquitectures Col·lectives, #AACC a les Illes, s'han organitzat dues presentacions de l'esdeveniment dirigides a professionals de l'àmbit sociocultural i artístic de Menorca.

La primera serà divendres 31 de maig, a les 19:30 h, a Sa Sa Sinia Art Hub a Es Castell, i la segona el dissabte 1 de juny, a les 11:30 h, al Centre de Convencions d'Es Mercadal, perquè entre els objectius d’AACC és treballar la xarxa local i (re)connectar iniciatives de totes les Illes.

Arquitectures Col·lectives és una xarxa de diversos col·lectius en l'àmbit internacional, que desenvolupen una tasca d'investigació, recerca, prototipat i posada en pràctica, d'accions col·lectives entorn la construcció de noves arquitectures socials; humanitzant el context i democratitzant els espais.
https://arquitecturascolectivas.net

Tags

Comenta

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Esta pregunta es para evitar el spam. Perdona las molestias.
r
m
8
V
X
k
Introduce el código sin espacios