Voltes som una cooperativa especialitzada en diversos àmbits de l’arquitectura i l’urbanisme: bioconstrucció i sostenibilitat, rehabilitació, participació ciutadana. Les nostres línies de treball desenvolupen una arquitectura conscient amb l'hàbitat social i construït; un urbanisme inclusiu obert als processos de participació i la transformació col·lectiva; instal·lacions sostenibles innovadores amb materials naturals; així com també una formació crítica al voltant del entorn que habitem.

Busquem alternatives a la forma tradicional de viure la professió amb una organització assembleària i horitzontal, i volem treballar transversalment amb altres disciplines, grups i professionals del sector, facilitant la seva implicació per a fomentar el coneixement compartit.

Creiem en l’apoderament a través del treball col·lectiu, la capacitat de les persones per a definir els espais que habitem, i enfoquem la nostra pràctica com una eina de transformació social. Apostem per la investigació i la rigorositat tècnica per avançar en una relació respectuosa entre l’entorn construït i la societat. Volem defensar els espais que ens inclouen a totes les persones, amb propostes que prioritzen la rehabilitació com una actitud de projecte, amb una visió entusiasta, creativa i positiva cap al futur.

http://voltes.coop/

Activismo, Arquitectura
Autogestión, Construcción, Participación, Rehabilitación
Ciudad, Okupación, Solares, Vivienda
Curso, Proyectos - Propuestas, Talleres

Noticias de los usuari*s del colectivo

 • 15 Nov 2018

  Os invitamos a hojear el libro  "El uso de la caña en la arquitectura tradicional"

   

 • 25 Mayo 2017

   

 • 10 Feb 2016

  Presentem el document "CARREGADES DE RAONS" a la campanya ATUREM EL PLA, CONSTRUÏM VALLCARCA. El document ha estat redactat entre Col·lectiu Volta, l'Axiu observatori de Vallcarca i l'Assemblea de Vallcarca. Aquest ordena els arguments sobre la oposició al MPGM2002 de les veïnes de Vallcarca.

  Presentamos el documento CARGADOS DE RAZONES en la campaña ATUREM EL PLA, CONSTRUÏM VALLCARCA. El documento ha sido redactado entre Colectivo Volta, el archiovo observatorio de Vallcarca y la asamblea de Vallcarca. Ordena los argumentos de oposición a la MPGM 2002 de las vecinas de Vallcarca.

 • 29 Ene 2016

  Jornada Reivindicativa per a encentar la campanya #noMPGM per a aturar l'afectació de l'MPGM 2002 a Vallcarca.